Beste voetbaldoelen van 2022

Voetbal is in heel Europa de nummer één sport. Waar je ook komt, één ding is zeker: voetbal wordt er gespeeld door jong en oud. Om te voetballen heb je drie elementen nodig. Namelijk een voetbal, twee doeltjes en voetballers. Waar de voetbal en de voetballers vaak veel aandacht krijgen, geldt dat minder voor de voetbaldoelen. Daarom besteden wij in dit artikel meer aandacht aan de beste voetbal doelen.

In dit artikel hebben wij de top 10 voetbaldoelen van 2022 uitgewerkt. Ook vertellen wij waar je op moet letten bij het kopen van voetbaldoelen en waarom de gekozen voetbaldoelen volgens ons de beste doelen zijn.

Top 10 beste voetbal doelen

Waar moet je op letten bij het kopen van voetbaldoelen?

Om een goede keuze te maken bij het kopen van het beste voetbaldoel, zijn er een aantal belangrijke elementen om rekening mee te houden. Deze elementen hebben wij voor je zeker weet dat je altijd het beste voetbaldoel koopt.

Materiaal

Het materiaal van de voetbaldoeltjes is net zoals bij voetballen en voetbalschoenen cruciaal om op te letten bij aankoop van een doel. Het materiaal van het doel laat namelijk zien voor welke voetbalspelers en welke vorm van voetbal het geschikt is. Professionele voetballers kunnen bijvoorbeeld spelen met zwaardere voetbaldoelen gemaakt van bijvoorbeeld staal. Kinderen kunnen beter voetballen met doeltjes gemaakt van plastic, ook voor het voorkomen van blessures.

De locatie

Om zeker te weten dat je het beste voetbaldoel koopt, is natuurlijk ook de locatie waar er gevoetbald gaat worden belangrijk. Op een grasveld wordt vaak een ander voetbaldoel gebruikt ten opzichte van wanneer er bijvoorbeeld strandvoetbal wordt gespeeld.

Afmeting en grootte

De afmeting en grootte van de voetbaldoelen is van belang bij het kopen van een geschikt voetbaldoel. Op professioneel niveau wordt er bij ouderen veelal gespeeld met grotere voetbaldoelen dan bij kinderen. Ook is het soort voetbalspel van invloed op de meest geschikte afmeting van het voetbaldoel.

Inklapbare voetbaldoeltjes

Is het nodig om het voetbaldoel te kunnen vervoeren? Ga dan op zoek naar voetbaldoeltjes die ingeklapt kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om een doeltje mee te nemen op reis. Met een inklapbaar voetbaldoel berg je het doel ook nog eens netjes op in de schuur of in huis.

Beste voetbaldoelen uitgelicht

#1: Umbro Voetbaldoelen Zwart – Geel

De zwart-gele voetbaldoeltjes van Umbro zijn uitermate geschikt voor het spelen van een potje voetbal. Door het formaat van de voetbaldoeltjes en het kliksysteem neem je de doeltjes eenvoudig mee naar een voetbalveld.

Met vier pinnen zet je de twee voetbal doeltjes vast in het grasveld waardoor de doeltjes niet snel omvallen tijdens het voetballen. De doeltjes zijn wat kleiner van formaat en zijn daarom ideaal voor het spelen van een potje waarbij geen keepers nodig zijn.

#2: EXIT Maestro stalen voetbaldoel

De opvallende EXIT Maestro stalen voetbaldoel is een voetbaldoel met een zeer luxe en professionele uitstraling. Door de stalen constructie is dit één van de meest stevige voetbaldoelen in de markt.

Het doel heeft een niet-traditioneel net waarmee iedere bal in het net blijft wanneer er gescoord wordt. Wil je goed trainen? Dan is de EXIT Maestro stalen voetbaldoel perfect! Je krijgt namelijk een doek scherm met gaten meegeleverd waarmee de traptechniek kan worden beoefend.

#3: Hudora stadium – Voetbaldoel

De Hudora stadium is een stevig voetbaldoel gemaakt van metaal. Het doel wordt gekenmerkt door de zwart-witte paal en lat.

Het doel is kleiner dan een voetbaldoel van officieel formaat. Met een hoogte van 160 centimeter en een breedte van 300 centimeter is dit een perfect doel voor de kleinere voetballertjes.

#4: Dunlop voetbaldoelen – set van 2 – opvouwbaar

De set van 2 Dunlop voetbaldoelen is perfect voor het spelen van kleine partijtjes op het voetbalveld. Met een speciaal ontworpen systeem klik je de doeltjes binnen 2 minuten in elkaar.

Het kleine formaat zorgt er voor dat de doeltjes eenvoudig zijn om mee te nemen. Denk hierbij aan voetbalveldjes, het strand of als je op reis bent. De voetbaldoelen zijn wat aan de kleine kant met een hoogte van 44 cm.

#5: Dunlop Voetbaldoelen – Pop-Up

 De Dunlop voetbaldoelen pop-up kunnen volgens ons worden omschreven als de beste pop-up voetbaldoelen van de Benelux. Doordat de pop-up functie van de Dunlop voetbaldoelen heb je binnen enkele seconde de doeltjes klaar staan om te voetballen.

Naast de 2 pop-up voetbaldoelen ontvang je ook een set van 4 grondpinnen waarmee je de pop-up doeltjes stevig aan de ondergrond vast zet. Een bal en een ballenpomp worden ook meegeleverd met de pop-up voetbaldoelen van Dunlop.

#6: EXIT Panna opvouwbaar stalen voetbaldoel

De opvouwbare en stalen EXIT Panna voetbaldoel is designtechnisch één van de mooiste voetbaldoelen op de markt. Het design wordt gekenmerkt door de stalen uitstraling.

Deze voetbaldoelen zijn relatief klein en speciaal gericht op het spelen van kleinere partijvormen. Denk bijvoorbeeld aan het pannaspel. Door het unieke materiaal kun je levenslang voetballen met de de twee voetbaldoeltjes. De doeltjes zijn tevens erg eenvoudig in elkaar te zetten.

#7: VirtuFit Pop-Up Voetbaldoelen Set

De zeer opvallende VirtufFit Pop-Up Voetbaldoelen Set is geschikt voor voetballen op welke locatie dan ook. Voetballen op een kunstgrasveld, een trapveldje, het strand of de straat? Dan heb je met de VirtuFit Pop-Up Voetbaldoelen Set de juiste voetbaldoelen in huis.

De pop-up doeltjes van Virtufit zet je binnen no-time op waardoor er snel gevoetbald kan worden. De set wordt geleverd met een draagtas en dit maakt de deze voetbaldoeltjes één van de betere doeltjes voor op reis!

#8: VirtuFit Inklapbaar Voetbaldoel

Het Virtufit Inklapbaar Voetbaldoel is een geweldige goal voor wanneer je geen plek hebt om een voetbaldoel in de tuin, op het balkon of in huis op te slaan. Door dit doel in te klappen, neem je het overal eenvoudig mee naar toe.

Het formaat van het doel is met een breedte van 200 cm en een hoogte van 100 cm kleiner dan de afmetingen van professionele voetbaldoelen. Door de ankers blijft het doel op iedere plek van het veld staan waardoor het spelen van een wedstrijd nog plezieriger is!

#9: Pure2Improve Voetbaldoel

Met de Pure2Improve Voetbaldoel heb je een lichtgewicht goal waarmee je goed een potje voetbal kunt spelen. De Pure2Improve goal wordt gekenmerkt door het rode design.

Het doel wordt gebruikt voor zowel buiten op het voetbalveld als binnen in de zaal. Bij het doel ontvang je ankers om het doel extra stevig te bevestigen aan de ondergrond zodat het doel blijft staan in alle omstandigheden.

#10: Yohegoal Elektrisch Doel

Het Yohegoal Elektrisch Doel is het meest unieke doel in de top 10 beste voetbaldoelen lijst. Dit elektrisch bewegende doel, geleverd met 3 ballen beweegt heen en weer waardoor jij direct jouw voetbalskills traint.

Het geluid van het Yohegoal Elektrisch Doel zorgt voor een interactieve manier van voetballen. Door je vrienden uit te dagen om zo veel mogelijk te scoren, wordt het voetballen met dit voetbaldoel geweldig!

Plaats een reactie