Aanbieding!

Belangrijkste kenmerken:
adidas X 19.3 Zaalvoetbalschoenen Kids Groen Oranje
Encryption Pack
Claw Collar
Lichte Indoor zoolplaat
A-symmetrisch vetersysteem
Geschikt voor de zaal

De snelste profvoetballers hebben een gemiddelde balcontact van slechts 9 seconden nodig. Snelheid is daarbij bepalend en dat is precies waar de nieuwe adidas X 19 voor is bedoeld. Geïnspireerd op adidas voetbalschoenen uit het verleden is de nieuwe adidas X 19 een vermenging van het verleden met de toekomst. De adidas X 19 staat voor explosieve snelheid, met en zonder bal, gecombineerd met een exceptionele eerste touch en de eerste die scoort. De splinternieuwe adidas X 19 voetbalschoen wordt gedragen door: Gabriel Jesus, Mo Salah, James Rodriguez Gareth Bale.

Lichtgewicht Indoor zoolplaat
Het concept van de zoolplaat is nog steeds gericht op explosieve snelheid en is voorzien van speciale indoor zoolplaat. De zool laat geen strepen achter in de zaal en biedt extreme tractie voor explosieve acceleraties zonder dat je daarbij grip verliest.

“Claw Collar”
De vorm van de instap van de X 19 is veranderd en heeft nu de vorm van een klauw. Deze laag uitgesneden “Claw Collar” draagt bij aan de superieure pasvorm van de schoen en zorgt voor de benodigde stabiliteit die je nodig hebt wanneer je op hoge snelheid bent. Het lichtgewicht bovenwerk gemaakt van synthetisch materiaal loopt naadloos over in de upper en zit heerlijk om je voeten waardoor niks je tegen zal houden bij het inzetten van explosieve sprints, want zelfs het a-symmetrische vetersysteem is daarop gericht. Ook zitten er aerodynamische groeven in de upper voor nog meer snelheid.

Levertijd: Op voorraad

Bezorgkosten: €3.95

Product aangeboden door: voetbalshop.nl

adidas X 19.3 Zaalvoetbalschoenen Kids Groen Oranje

55.00 39.99